Ayakkabı Bot ve çizme Günlük ayakkabı Bot ayakkabı modelleri Çizme ayakkabı Terlik ayakkabı Sandalet Babet Spor ayakkabı Topuklu ayakkabı İç giyim Mayo Çorap Fantezi giyim İç çamaşır takımları Sütyen Gecelik Pijama takımı Gece elbisesi Plaj giyim Giyim Büyük beden Tesettür Etek Trenckot tarz eşofman takımları bayan Mont Gömlek Pantolon T-shirt Sweatshirt Kırmızı elbiseler Ceket Çanta Çanta aksesuarlar Bebek bakım çantası Spor çanta Okul çantası Laptop çantası Portföy çanta Bel çantası Postacı çantası El çantası Sırt çanta Bebek bakım çantası Omuz çantası
Adana escort Ankara escort Bursa escort Antalya escort İzmir escort Mersin escort Samsun escort Gaziantep escort Eskişehir escort Bodrum escort Denizli escort Kayseri escort Konya escort Kuşadası escort Alanya escort İzmit escort Kocaeli escort Malatya escort Diyarbakır escort escort Beylikdüzü escort Ataköy escort Bakırköy escort Avcılar escort Şirinevler escort Bahçeşehir escort Merter escort Mahmutbey escort Kayaşehir escort Büyükçekmece escort Küçükçekmece escort Başakşehir escort Halkalı escort Esenyurt escort Sarıyer escort Bahçelievler escort Yenibosna escort dubai escort girl krypton escort seks hikayeleri sex hikayeleri sex izle porno izle paply.org
Türkiye bir nevi kaderini tayin edeceği 2023 seçimlerine kısa bir süre kaldı. Cumhur İttifakı ile 7 Düvelin yarışacağı bu seçim Türkiye ve Dünya açısından bir dönüm noktası.
Türkiye bir nevi kaderini tayin edeceği 2023 seçimlerine kısa bir süre kaldı. Cumhur İttifakı ile 7 Düvelin yarışacağı bu seçim Türkiye ve Dünya açısından bir dönüm noktası. Haziran ayında yapılması planan seçim öncesi tek aday Recep Tayyip Erdoğan var. 6’lı ittifak henüz aday konusunda anlaşamadı. Anket ve kamuoyu araştırmaları Erdoğan’ın seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakıyor..
Bir FETÖ projesi: Tarikatlar Kapatılsın..
Küreselci güçler 2023 Seçimlerinde mevcut muhalefetten artık umudu kalmadı. Onlarda, 6’lı masada Erdoğan’ın seçimi kazanacağının farkında. O yüzden olsa gerekki seçimi kazanmak bir yana adeta seçimi kaybetmek için yarışıyorlar.
Doğal yollardan Erdoğan’ı indirmenin imkansız olduğunu artık net biliyorlar. Onun için seçime kadar ellerindeki bütün kozları oynayarak, ülke içinde bir kaos ve karmaşa çıkarmak istiyorlar. Her alanda saldırırak iktidarı yıpratmak ve kitlesel bir kaosun fitilini ateşlemek istiyorlar..
Bunun için ilk olarak Ekonomik anlamda iktidarı yıpratmak ve Hayat Pahalılığı nedeniyle insanları ayaklandırmak istediler. Ülke içinde Tüsiad vasıtasıyla organize edilen zam furyası ve Sol medyanın felaket haberleri yaptılar.
İstismar İftirasının Gerçek Yüzü..
Buna rağmen Erdoğan, halkı artan Pahalılık karşısında ezdirmeyerek, alım gücünü üst seviyede tutmayı başardı. Hatta planın içinde olan İngiltere’den itiraf geldi. İngiltere bu krize rağmen, Erdoğan parayı nereden buluyor diye şaşkınlıklarını gizleyemediler.
İkinci planda Sağlık darbesi yapmak istediler. Maaşlar bahane edilerek, Türk Tabipler Birliği vasıtasıyla sağlık sistemleri kitlendi. Vatandaşların sağlık hizmeti alması engellenmek istendi. Randevu dahi alınamaz hale getirildi.
Doktorlar ve sağlık çalışanları uzun süreli greve giderek görev bıraktılar. Amaçlarından biride sağlık hizmeti alamayan vatandaşı isyan ettirmek. Lakin; bu konuda da başarılı olamadılar. Hükümetin Beyaz reform ile yaptığı iyileştirme sağlık sistemini kısa sürede eskiye döndürdü.
Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Fincancı Korur, PKK kanalında TSK kimyasal kitle silahları kullandı yalanını attı. Buna HDP ve CHP’den bazı isimlerde destek verdi. Amaç Türkiye’yi Uluslararası Mahkemede yargılatmak ve savaş suçlusu ilan ettirmekti.
Türkiye’yi yine uluslararası arenada zora sokacak iddialardan biride ülkenin kara para akladığı yalanıydı. Bu iddia Tabiki CHP müdürü Kemal Kılıçdaroğlu’na ait..
Yine Kemal Kılıçdaroğlu’nun Süleyman Soylu devlet adına uyuşturucu ticareti yaparak, aklanan para ile cari açık kapatılıyor yalanı oldu. Bu iddia yiyilecek, yutulacak cinsten değil. Resmen ülkenizi uluslararası arenada suçlu hale getirecek bir iddia..
Yine CHP tarafından ortaya atılan bir iddia. Kendi ülkelerini başka devletlere şikayet ederek Türkiye’nin Daeş gibi örgütlere silah yardımı yapıyor yalanı. Yalanın sahibi yine CHP. Bu resmen ülkeye ihanettir.
Bütün bu yalan ve algılar ile asıl amaçları Türkiye’yi Uluslararası Mahkemede yargılatmak ve İşgal için dış güçlere zemin hazırlamak. Erdoğan ve ekibi dik durarak bütün bu yalan ve algıları çürüterek, planlarını akımete uğrattı.
Küresel şer şebekeleri ve içerideki işbirlikçileri Erdoğan’ı indirmek için yaptıkları bütün planlar akımete uğrayınca,başka kollardan saldırmaya başladı. 2023 seçimlerinden önce Erdoğan’ın devrilmesi için daha da hırçınlaşmaya başladı. Şimdi ise Muhazakar kesim hedefe kondu.
Çünkü biliyorlar ki, Erdoğan’ın arkasındaki asıl güç bu muhafazakar kesim. O yüzden muhafazakarların tahrik edilerek, üstlerine gidilerek, hem Erdoğan’a küsmeleri sağlanacak, hemde bir kaos ortamı oluşacak.
Bunun için tam seferberlik etmiş durumdalar. Hatta bu plan için bilerek veya bilmeyerek Ak parti içinde de bir çok kişi var. Yalan ve iftira haberler üretilerek tarikat ve cemaatler hedefe konmaya çalışılıyor.
En son İran’da başarılı olan Asha Amini olayını Türkiye’de yapmak istiyorlar. Bunun içinde Muhafazakarların sinir uçları ile oynayarak, tahrik etmeye çalışıyorlar..
Pervasızca ve ahlaksızca dini değerlere vu kutsallarımıza saldırıyorlar. Ne yazık ki Ak parti içindede bir çok isim bunların ekmeğine yağ sürüyor. Muhafazakar kesim ak parti de bazı isimlerin yaptığı açıklamalar ile daha çok rencide oluyor.
En son Türkiye’nin gündemine oturan 6 Yaşında evlendirildi haberi ile toplumda bir infial yapmak için halkı sokağa çağırıyorlar. Tarikatların önünü kesmek ve Erdoğan’a cephe aldırmak için savaş veriyorlar.
Bilhassa seçim tarihine kadar muhafazakar kesimi tahrik edici bir çok operasyon yapacaklar. Halkımızın bu hususta itidalli ve sağduyulu olması şarttır. Çünkü en kutsallarımız ile bizi tahrik edecekler.