Gaziantep’te Eşini Öldürüp Çocuklarını Yaraladı! Vahşet dolu anlar
Gaziantep’te bir şahıs, evde yaşanan tartışma sonrası boşanma aşamasındaki eşini öldürdükten sonra 3 çocuğu ve evde bulunan komşusunu yaraladı. Şahıs, daha sonrasında ise cami avlusunda kafasına sıkarak intihar etti.

Olay, gece geç saatlerde Şahinbey ilçesi Kanalıcı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Ali Yavuz (38) isimli şahıs ile boşanma aşamasındaki eşi Medine Yavuz (35) arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.
CİNNET GETİREN KOCA DEHŞET SAÇTI
Kavga sırasında cinnet getiren Ali Yavuz, eline aldığı pompalı tüfekle eşini öldürdükten sonra çocukları Berfin (16), Ahmet (18) ve İsa Yavuz (12) ile evde bulunan komşuları Zeynep Toz’u yaraladı. Öfkesine hakim olamayan şahıs, daha sonrasında meskenin yakınında bulunan Kanalıcı Camii avlusunda başına sıkarak intihar etti.
2 ÇOCUK İLE KOMŞUNUN DURUMU AĞIR
Yaşanan olayın akabinde olay yerine çok sayıda polis ve sıhhat takımı sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları, Berfin, İsa, Ahmet Yavuz ile Zeynep Toz’u olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çeşitli hastanelere kaldırdı. Yaralılardan Zeynep Toz ile İsa ve Ahmet Yavuz’un durumlarının kritik olduğu öğrenildi.

KARI KOCANIN CENAZESİ ADLİ TIP MORGUNA KALDIRILDI
Olayda hayatını kaybeden Medine Yavuz ile saldırgan koca Ali Yavuz’un cansız bedenleri ise Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazelerin adli tıpta yapılacak işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edileceği öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı öğrenildi.