Hakan Fidan Erdoğan’ın İzinde Gidiyor..
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta Bakanlar Toplantısı’nda eğilerek yerdeki Türk bayrağını kaldırdı. Fidan’ın bu hareketi akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı getirdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York’ta MIKTA Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katıldı. Toplantıda gazetecilere imaj verilmesinin akabinde Fidan, yerdeki Türk bayrağı çıkarmasını alarak müdafaasına verdi.
“REİS’İN İZİNDEN GİDİYOR”
Kısa müddette toplumsal medyada gündem olan imgelerle ilgili “Fıtrat değişir sanma, bu kan yine aynı kandır”, “Reis’in izinden gidiyor”, “Kimin talebesi hay Maşallah”, “Bu kan o kandır” halinde yorumlar yapıldı.
AKILLARA ERDOĞAN’I GETİRDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanlık dönemi de dahil olmak üzere katıldığı uluslararası zirvelerde Türk bayrağı konusundaki hassasiyetiyle dikkatleri üzerine çekiyordu.