Malatya’da şiddetli deprem! Afad’dan Açıklama
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD), edinilen bilgiye göre Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde saat 08.35’te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, Ölü var mı? Yaralanan oldu mu?

Türkiye, son vakitlerde peş peşe gelen sarsıntı haberleriyle güne başlıyor. 4’lük depremlerin ardından bu sabah ise Malatya sallandı.
6 Şubat depreminde en fazla yarayı alan illerden olan Malatya’da 5 büyüklüğünde bir zelzele meydana geldi.
Sabah saatlerinde yaşanan zelzele, Malataylalıları korkuturken ayrıntılar merak edilmeye başlandı.
Peki, Meyyit var mı? Yaralanan oldu mu?…
Afet ve Acil Durum İdaresi Başkanlığı’ndan (AFAD), edinilen bilgiye göre Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde saat 08.35’te 5 büyüklüğünde sarsıntı meydana geldi.
Sarsıntının 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği öğrenildi. Etraf vilayetlerden de hissedilen sarsıntıyla ilgili şimdi olumsuz bir durum açıklanmadı.